Raamdecoratie

Laat uw interieur stralen

Binnenshuis wilt u natuurlijk kunnen genieten van uw stralende ramen.

Wij verzorgen de verschillende mogelijkheden uit het Keje raamdecoratie gamma. Alles op maat gemaakt.
Bestel uw raamdecoratie en horren samen met uw kozijnen, alles wordt samen gemonteerd. Geen probleem met maatname en montage.

Horren zorgen ervoor dat u onbezorgd geniet van de zomer zonder dat u last heeft van vliegen en andere insecten in uw huis.

Keje raamdecoratie

Houseworld

Plissehordeur

Horren

De raam en deurhorren van Keje zijn er in diverse uitvoeringen en worden uiteraard voor u op maat gemaakt.
Vanzelfsprekend kunnen onze horren in iedere gewenste kleur geleverd worden. De horren van Keje zijn uniek door de mooie afwerking.

Het grote voordeel is dat onze horren op het raam blijven staan. Dit doordat ze met klemmetjes aan de buitenkant van het raam worden geklipst. De horren zijn gemakkelijk uit te halen voor onderhoud.

De horren zijn allen uitgevoerd in Aluminium

Belangrijkste types:

 • inzethor
 • vaste raamhor plisse
 • plisse hordeur
 • inzetplissehordeur

 

Raamdecoratie

De Keje raamdecoratie bestaat uit een zeer uitgebreide collectie met verschillende functionele oplossingen.
Doorloop onze mogelijkheden en doe inspiratie op!
Voor ieder interieur en voor iedere sfeer is er een oplossing.
Enkele types zijn speciaal ontworpen voor kozijnen met een draai-kiep systeem, zonder te boren in uw kozijnen. De  rolgordijnen worden standaard geleverd met een compact cassette systeem en met geleiders die gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen.

Belangrijkste types:

 • day 'n night
 • latende
 • rolgordijn
 • splendid terrasoverkapping

 

Houseworld

DAY ‘N NIGHT

Raamdecoratie in de kijker

De day ’n night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven en is speciaal ontwikkelt voor kunststof kozijnen.

De day ’n night is voorzien van twee soorten stof naar keuze, bijvoorbeeld honingraatdoek (verduisterend) en niet doorschijnend plissédoek.

Ideaal voor slaapkamers en wordt compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. Montage is hierdoor in enkele minuten gedaan. De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de day ’n night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan het eenvoudig verwijderd en teruggeplaatst worden.

Tevens is de Day 'n Night voorzien van geïntegreerde trekbalken voorzien van een uniek touwvergrendel systeem, waardoor de trekbalken op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

PRODUCT DETAILS
 • Materiaal: Aluminium
 • Hoogte: Minimaal 200 MM / Maximaal 2000 MM
 • Breedte: Minimaal 275 MM / Maximaal 1600 MM

day and night raamdecoratie