Aluminium kozijnen

AAN JOU OM STIJL EN KLEUR TE KIEZEN

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Breed toepasbaar.

Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

Waterdichte garanties

Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Houseworld aluminium ramen

Houseworld

Purity deurkruk

Kozijnen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw woning.

Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak.
Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Waarom kiezen voor Aluminium kozijnen, deuren of  schuifdeuren van Reynaers aluminium.

 

Voordelen ALUWaterdichte garanties

  1. bijzonder sterk materiaal
  2. strakke uitstraling
  3. slanke uitvoering
  4. onderhoudsvriendelijk
  5. uiterst duurzaam
  6. schimmelwerend
  7. brandveilig
  8. beschikbaar in veel uitvoeringen en kleuren

Houseworld

Kenmerken ALU

Design en kleuren: Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal. Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen met gebogen profielen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look. Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant. Bij Reynaers Aluminium is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

Energie: Sinds het Kyotoprotocol is  de aandacht voor het algemeen energieverbruik sterk toegenomen. Ook Reynaers Aluminium is begaan met het milieu en investeert tijd in het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning. Het resultaat is dat de nieuwste reeks profielen al anticipeert op de toekomstige Europese energieregelingen voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Daarnaast is Reynaers pionier in oplossingen om luchtdicht te bouwen, passiefconstructies en toepassingen voor lage-energie woningen. Allemaal ingrepen die het energieverbruik doen afnemen en zeker een extra reden om voor aluminium te kiezen.

Veiligheid: Een andere reden om voor aluminium te kiezen is de veiligheid die het materiaal biedt. De profielen en aanverwante systemen zijn inbraakwerend, brandwerend, rookwerend en zelfs kogelwerend beschikbaar. Daarom volgt Reynaers Aluminium van dichtbij elke technische ontwikkeling op vlak van veiligheid en worden de systemen steeds aangepast aan de internationaal geldende regels. Een extra pluspunt is dat deze veiligheidsopties geen limieten vormen bij de keuze van de stijl of kleur van je ramen.

Duurzaamheid: Reynaers Aluminium is er zich van bewust dat ondernemingen een belangrijke rol spelen in de milieuzorg en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Als je kiest voor aluminium ramen van Reynaers kies je voor een duurzaam materiaal. Aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar.

Prijs/kwaliteit: Aluminium heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. In tegenstelling tot wat vaak verteld wordt is aluminium niet noodzakelijk duurder dan andere materialen. Aluminium is een perfecte lange termijn investering. Reynaers Aluminium biedt systemen van hoge kwaliteit. Daarom wordt er tien jaar garantie op het aluminium en vijf jaar op de lak en accessoires geboden. De kwaliteit die Reynaers Aluminium levert wordt ook gewaarborgd door het netwerk van Reynaers Partners en Installers die instaan voor een professionele instalatie en begeleiding tijdens heel het proces.

Comfort: Comfort is een belangrijk aspect in een hedendaagse woning. Aluminium schrijnwerk zorgt mee voor je dagelijkse comfort. Aluminium vergt weinig onderhoud, beperkt de binnendringing van geluid en werkt isolerend.

Akoestiek: Akoestiek wordt een steeds belangrijker aspect bij het kiezen van ramen en deuren. Steden zijn dichter bevolkt, het verkeer is serieus toegenomen. Allemaal elementen die maken dat het verminderen van lawaai binnen in een gebouw belangrijk is.

Houseworld

Onze Aluminium systemen

Open folder door klik

cs77

CS77: Raam- en deursysteem voor de klassieke woningen

Het systeem CS 77 is de standaard profiel de voor hedendaagse nieuwbouw en  renovatieprojecten.
Het systeem voldoet aan de staandaard energie- en isolatienormen.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen.CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoering Functioneel.

Master Line 8: Raamsysteem van de toekomst.

De Masterline 8 raamreeks combineert een veelheid aan isolatieniveaus met een brede waaier aan designvarianten.
Masterline 8 kan in zijn basisversie worden toegepast in een renovatie met beperkte isolatie-eisen.
De Masterline 8 HI is een hoog isolerende variant, geschikt voor nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen.
Masterline 8 HI + is de hoogst isolerende variant uit de Masterline reeks. Deze Hi + versie is uitermate geschikt voor toepassing in een passiefwoning.

SL 38 HI: Ultraslank raam- en deursysteem

Het SL 38 HI  raam- en deursysteem is de nog beter isolerende broer van allernieuwste SL 38 reeks. Die ultraslanke profielen zijn ideaal voor de constructie van ramen en deuren met fijne profielen. Bovendien voldoet de thermische prestatie van deze reeks meer dan voldoende om een moderne nieuwbouwwoning mee te bouwen. Bovendien zijn dubbele en driedubbele beglazing met deze raam- en deurreeks mogelijk.
SL 38 HI is beschikbaar in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro. De verscheidenheid in stijlen leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van een alu profiel.

cp130

CP130: Schuifdeursysteem voor hedendaagse woningen.

Het systeem CP 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten.

Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130 HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

CP155: Schuifdeursysteem voor energiezuinige woningen

Het systeem CP 155 is een hoog isolerend systeem dat een antwoord biedt op de vraag naar ramen en deuren met hoge isolatiegraad in zeer energiezuinige bouwprojecten.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 155 HI en CP 155 Minergie worden toegepast om aan de strenge eisen van lage energie en passiefbouw te voldoen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 3,50 meter en glasgewichten tot 400 kg en is uitermate geschikt voor toepassing van drievoudige beglazing. CP 155 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

Als uitbreiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten.

CF77: Ontvouw je leefruimte met een vouwsysteem

De vouwwand CF 77 van Reynaers Aluminium bestaat uit twee tot acht vleugels die volledig opzij kunnen geschoven worden. Dit creëert een maximaal buitengevoel.

De vleugels kunnen naar binnen of naar buiten draaien waardoor je dus niet noodzakelijk inboet aan binnenruimte. Bovendien kan één van de vleugels als toegangsdeur gebruikt worden waardoor de CF 77 ook in koudere periodes perfect als doorgang kan gebruikt worden. 3 Verschillende bodemconfiguraties zijn mogelijk, gaande van volledig vlakke bodem, over een lage drempel tot verhoogde wind en waterdichtheid. De vouwwand kan worden uitgevoerd in hoogtes tot 3 meter en vleugelbreedtes tot 1,20 meter. De vouwwand is verkrijgbaar in een functionele stijl alsook in ‘Slim Line’ met slanke profielen (CF 77 – SL).

Houseworld

Een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
We proberen je adhv onderstaande folder extra informatie te geven om en je te helpen bij de juiste keuze van uw bouwproject.

 

Alles over aluminium kozijnen